Kinesitherapie Nick Van den Keybus

De kinesitherapie en manuele therapie is enorm geƫvolueerd gedurende de laatste decennia. Waar de therapie vroeger vooral gericht was op het verminderen van de klachten in het bewegingsapparaat, wordt in de hedendaagse kinesitherapie ook getracht om de oorzaken van deze klachten te vinden en te behandelen. Om deze doelen te bereiken heeft de hedendaagse kinesitherapeut een uitgebreid arsenaal aan technieken en oefeningen.


Mijn visie

In mijn praktijk streef ik ernaar om aan de hand van een vraaggesprek en een functioneel onderzoek de optimale, individuele behandeling aan te bieden. Deze behandeling kan bestaan uit manuele therapie, medische oefentherapie, medical taping, dry needling, red cord, thuisoefeningen,... Het eerste doel is steeds om de patiƫnt klachtenvrij te krijgen. Het tweede doel is om te voorkomen dat deze klachten in de toekomst zullen terugkeren.

Nieuws

18/10/2018

Versterking in de praktijk!

Afgelopen zomer werd de praktijk omgebouwd om met twee therapeuten te kunnen werken. Sinds september kwam Ann Maes de praktijk versterken. Graag stel ik haar even aan u voor!

12/10/2017

Nieuwe voedselpiramide en bewegingspiramide

Op 19 september 2017 werden door het Vlaams Instituut Gezond Leven de nieuwe voedsel- en bewegingspiramides voorgesteld.

Heeft u een vraag of wenst u een afspraak ?